Willem Bokkinga Tuinwerk

Hulp bij verkoop woning

Een goed aangelegde en onderhouden tuin voegt schoonheid en karakter toe aan je huis. Het maakt je tuin een verlengstuk van je huis. Een uitbreiding van je woonruimte- met ruimte om te ontspannen, gasten te ontvangen of gewoon om van te genieten in haar puurste vorm.

Daarnaast verhoogt een goed aangelegde en onderhouden tuin de marktwaarde van je huis. Extra belangrijk als je van plan bent om je huis op (korte) termijn te gaan verkopen. Want hoe mooi is het als bij de verkoop van je huis ook kan pronken met een tuin die de schoonheid van het huis benadrukt, of beter nog, buiten voortzet. Het is dus belangrijk om bij de verkoop van je huis ook stil te staan bij je tuin. Hoe ligt je tuin erbij? Is de staat van je tuin gelijk aan die van je huis? Welke pluspunten van je tuin wil je bij de verkoop benadrukken? Moet er daarvoor nog wat veranderd of aangepast worden?

Willem Bokkinga Tuinwerk denkt graag met je mee als je je huis wil gaan verkopen. Dit kan in overleg met jou, maar ook in overleg met je makelaar of samen. Alles is mogelijk. Het belangrijkste is dat je tuin er tip top uit ziet voor de foto’s en bij bezichtigingen.

Willem Bokkinga Tuinwerk beschikt ook over een groot assortiment tuinplanten en tuinpotten die je tijdelijk kan huren. Op deze manier blijft je investering beperkt, maar realiseer je wellicht net die finishing touch die jouw tuin nodig heeft om de koper over de streep te trekken.

Huis te koop? Zorg dat de tuin er tip top uitziet!

Volg ons ook op social media!

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Aarzel niet en neem contact met ons op. We staan u graag te woord!

ja ik wil contact!
Willem Bokkinga Tuinwerk

Ravensweerdseweg 9
7213 DW  Gorssel
Tel 06 53 14 02 82

info@willembokkinga.nl
www.willembokkinga.nl