Willem Bokkinga Tuinwerk

De specialist voor het onderhouden van uw tuin

Het onderhouden van een mooie tuin vergt toewijding en hard werken – maar het loont de moeite als het goed wordt gedaan!

Door je tuinonderhoud uit te besteden aan gekwalificeerde professionals zoals die van Willem Bokkinga Tuinwerk, kun je ervoor zorgen dat je tuin gezond blijft gedurende alle seizoenen van het jaar.  Hierdoor ontstaat een uitnodigende buitenruimte  die perfect is om te ontspannen na een lange werkdag of om vrienden te vermaken tijdens zomerse barbecues.

Meer dan ooit is het onderhoud van onze tuinen niet alleen een kwestie van smaak, esthetiek en hedendaags genot, maar ook van investeren in de toekomstige waarde van je huis. Dus als we er nu goed voor zorgen, zal dat zich in de toekomst in meerdere opzichten uitbetalen! Zeker als dat ook nog eens op een duurzame manier gebeurt.

Willem Bokkinga Tuinwerk biedt uitgebreide en verschillende oplossingen voor al je tuinonderhoud. Ze bieden op maat gemaakte pakketten die zijn ontworpen om aan de individuele eisen en het budget van elke klant te voldoen, zodat je er zeker van kunt zijn dat je de best mogelijke service krijgt voor een betaalbare prijs.

Het hele jaar door een mooi verzorgde tuin? Wij zorgen ervoor!

En gelukkig hebben we bij Willem Bokkinga Tuinwerk veel liefde (en geduld) voor groene en superstrakke gezonnen. Onze gazonservice omvat het maaien, bemesten en verticurteren van het gazon, evenals het behandelen van eventuele problemen zoals onkruid of ziektes. Dankzij regelmatig onderhoud blijft je gazon gezond en mooi en kun je genieten van een prachtig gazon zonder zorgen.

Ook bieden wij diensten aan om een gazon geheel opnieuw aan te leggen of grondig te renoveren. Hiervoor maken we gebruik van de beste graszoden die er zijn of zaaien we uw gazon opnieuw in of bij.

Willem Bokkinga Tuinwerk heeft jarenlange ervaring met gazonaanleg en -onderhoud en weten precies hoe ze het beste resultaat kunnen behalen.

Enkele praktijkvoorbeelden:

Volg ons ook op social media!

Heeft u vragen of wilt u een offerte? Aarzel niet en neem contact met ons op. We staan u graag te woord!

Copyright Willem Bokkinga 2023

Willem Bokkinga Tuinwerk

Ravensweerdseweg 9
7213 DW  Gorssel
Tel 06 53 14 02 82

info@willembokkinga.nl
www.willembokkinga.nl